Om mig

Every picture tells a story!

Min första kamera fick jag som present av min far när jag var 12 år och från den tiden började jag med stor entusiasm fotografera allt som jag såg. Fotografi är mitt jobb ,min kärlek och min passion!

"Street Photography" är en av mina favorit grenar av fotografi. Det finns ett konstant flöde av liv på gatorna, och närvaron av aktiva fotografer att registrera dessa stunder är viktigt.
Min filosofi i fotografi är att dokumentera den enkla ursäkt att vara , att titta och se, och att komma närmare motivet och vara en del av det liv som finns där, framför linsen.
ljuset och kompositionen är viktigaste byggstenar för att berätta storyn i fotografering.

Jag lärde mig fotografering främst genom att göra det; men för att förbättra min teknik och göra mitt arbete mer professionell har jag även läst kurser, både privat och på universitetet nivå. Mina bilder har publicerats i tidningar och tidskrifter och och webb tidningar.
Jag är en humanist och mitt sociala perspektiv återspeglas i mitt arbete som fotograf.
Jag fotograferar både privatpersoner och företag , bröllop och dop , event och sport , produkt och porträtt.
Jag jobbar med korta och långa uppdrag för tidningar och företag och organisationer, men också egna projekt .

Vi alla har en historia att berätta. och berättande bilder är det Låt mig fånga dina berättelser och föreviga de.
Jag kommer till dig med  professionell kamera utrustning (Canon 5D mkt III, Canon 5d Mkt II , och en hel del objektiv och utrustning för ljussättning), och tar bilder där det passar dig/ din familj / din verksamhet.
Skicka ett mail  , eller ring , så kan vi träffas och fika en stund , för att komma på vad som är bäst för just dig / din företag!

Jag pratar : svenska, engelska, persiska!